EKSPERT MG NAMJESTAJ PODGORICA

NAMJEŠTAJ PO MJERI EKSPERT MG,
TEL: +382 67 276 997, +382 67 002 922

  • NAMJEŠTAJ PO MJERI EKSPERT MG
  • Back
    Next
EKSPERT MG
EKSPERT MG
IZRADA NAMJEŠTAJA PO MJERI
5 GODINA GARANCIJE
ADRESA : LJEŠKOPOLJSKA 100, DONJA GORICA
TEL: +382 67 276 997, +382 67 002 922
PROJEKTI - Šta proizvodimo?
KUHINJE

Kuhinje su uvijek bile kritični dio opremanja svakog doma, iako danas postoji veliki broj kuhinja u ponudi, uvijek će biti problem da pronađete kuhinju koja odgovara prostoru kojim raspolažete! Ako i Vi mislite tako, onda su kuhinje po mjeri definitivno stvar koja Vam je prijeko potrebna! Veliki izbor dezena i materijala, omogućiće Vam da u svom domu imate onakvu kuhinju o kakvoj ste oduvijek sanjali!


PLAKARI I AMERIČKI PLAKARI

Američki plakari ili obični plakari su odličan način da smjestite velike količine svojih stvari, ovo su samo neki američki plakari iz širokog asortimana - veliki izbor dezena!


DNEVNI BORAVCI

Bez obzira da li u njoj najviše vremena provodite sa prijateljima, kolegama ili nekim posebnim, kvalitetan i lijepo dizajniran namještaj je ključ stvaranja dobre atmosfere u Vašem domu. Dnevne sobe moraju biti udobne, opuštajuće i u isto vrijeme i funkcionalne.


SOBE I DJEČIJE SOBE

Neka Vaša djeca uživaju u modernim i kreativnim sobama. Ovdje ćete se sigurno zabaviti tražeći sobu koja će Vašem djetetu biti zanimljiva i natjerati ga da uči i razmišlja i uživa u svom slobodnom vremenu... Tu je takođe i veliki izbor bračnih soba i soba za odrasle.


KUPATILA

Važne prostorije u kući, po narudžbi i želji naših dragih kupaca.


NUDIMO VAM:

VRHUNSKI KVALITET, BESPLATNO UZIMANJE MJERA, VELIKI IZBOR ELEMENATA, VELIKI IZBOR MATERIJALA I BOJA, BRZA IZRADA, GARANCIJA
USLUGE - POGLEDAJTE NEKE OD NAŠIH PROJEKATA
KUHINJE
SPAVACU I DJECIJE SOBE
DJEČIJE SOBE
PREDSOBLJE
PLAKARI
KUPATILA
BIBLIOTEKE
KANCELARIJE
NAMJEŠTAJ PO MJERI EKSPERT MG,
TEL: +382 67 276 997, +382 67 002 922

Copyright Ekspert MG 2018.
All rights reserved.